• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Houten dakopbouw

Een houten dakopbouw zorgt niet alleen voor meer ruimte, maar je creëert ook een authentieke uitstraling. Voor een houten dakopbouw betaal je over het algemeen minder dan een opbouw van kunststof. Een dakopbouw van hout vergt echter wel meer onderhoud.

Kenmerken dakopbouw van hout

  • Goed te bewerken en schilderen;
  • Lagere prijs dan kunststof en steen;
  • Vergt wel enig onderhoud.

Houtlook

Wil je wel de uitstraling van een houten dakopbouw, maar er zo min mogelijk onderhoud aan hebben? Ga dan voor de houtlook. De dakopbouw ziet er dan uit als hout, maar heeft de voordelen van kunststof.

Houten dakopbouw kosten

Wat kost een houten dakopbouw? De kosten van een dakopbouw van hout worden door verschillende factoren beïnvloed. Naast het materiaal zijn ook de afmetingen en de afwerking van invloed op de prijs. We hebben een schatting van de kosten voor je op een rij gezet. Voor meer informatie vraag je gratis en vrijblijvend offertes aan.

Vergelijk houten dakopbouw kosten

Dakopbouw houtskeletbouw

houtskelet dakopbouwHoutskeletbouw is zeer geschikt voor het maken van een dakopbouw. De lichte constructie van het houten skelet is ideaal om op een bestaande woning te plaatsen. Door het lichte gewicht is het minder snel nodig om de fundering van de woning aan te passen. Een dakopbouw houtskelet bevat daarnaast een goede isolatie. Je hebt de keuze uit verschillende buitenafwerkingen, zoals hout of metselwerk.

Vergunning nodig voor houten dakopbouw?

Je hebt altijd een omgevingsvergunning nodig om een dakopbouw te mogen plaatsen. We hebben alle informatie met betrekking tot vergunningen voor je op een rij gezet. Daarnaast helpen de specialisten die bij ons zijn aangesloten je graag met de aanvraag van de omgevingsvergunning.

Vraag gratis dakopbouw-offertes aan

Wil je een houten dakopbouw laten plaatsen? Vul het aanvraagformulier in en kom in contact met verschillende specialisten. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die in jouw regio actief zijn.

Vergelijk specialisten

De specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. We raden je aan om een vrijblijvende afspraak te maken. Zo leer je de bedrijven kennen en kun je alle mogelijkheden bespreken.

Vind de beste deal

Je hoeft vervolgens alleen de offertes nog naast elkaar te leggen. En de deal te kiezen die het beste bij je past. Dat is slim vergelijken. Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan voor een houten dakopbouw.