• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Kunststof dakopbouw

Met een kunststof dakopbouw creëer je een extra etage, waardoor je veel meer ruimte krijgt in je woning. Kunststof is daarnaast een duurzaam en onderhoudsarm materiaal, waardoor het uitermate geschikt is voor een dakopbouw. Je kunt gaan voor een dakopbouw over de gehele breedte en lengte van de woning, maar ook voor een opbouw met andere afmetingen.

Kenmerken kunststof dakopbouw

  • Brandwerend en isolerend;
  • Duurzaam en onderhoudsarm;
  • Verschillende kleuren mogelijk;
  • Iets duurder dan hout.

Combinatie van materialen

Een kunststof dakopbouw is in veel gevallen niet alleen van kunststof gemaakt. Een dakopbouw van dit materiaal heeft vaak een houten basisconstructie. Er zijn ook dakopbouwen die 100% van kunststof zijn gemaakt. Zo’n dakopbouw is gemaakt van polyester.

Kosten kunststof dakopbouw

Ben je benieuwd naar de kosten van een kunststof dakopbouw? Wij hebben een schatting van de kosten voor je op papier gezet. De prijs is echter afhankelijk van veel factoren, waardoor het lastig is om het echte kostenplaatje te geven. Voor de exacte kosten vraag je dakopbouw-offertes aan.

Vergelijk kunststof dakopbouw kosten

Vergunningvrij bouwen met kunststof dakopbouw?

Wanneer je een aanbouw of opbouw laat plaatsen, moet je altijd rekening houden met bepaalde richtlijnen en regelgeving. Je hebt in alle gevallen een omgevingsvergunning nodig om een dakopbouw te plaatsen. We hebben alle richtlijnen voor je op een rijtje gezet.

Gratis offertes vergelijken voor beste deal

Je wilt een kunststof dakopbouw laten plaatsen? Vul dan het aanvraagformulier in en kom in contact met verschillende experts. Met één aanvraag ontvang je offertes van maximaal vijf geschikte specialisten die bij jou in de regio actief zijn. De specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op.

Vind de beste deal

Je legt zelf de offertes van de verschillende specialisten naast elkaar. Op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding kies je de offerte die het beste bij je past. Dat is slim vergelijken. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor een kunststof dakopbouw.