• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Zinken dakopbouw

Voorheen werd zink vooral gebruikt om wanden van een dakopbouw af te werken. Het is tegenwoordig echter ook mogelijk om de gehele opbouw van zink te maken. Een dakopbouw van zink heeft een moderne en industriële uitstraling. Om deze reden is dit materiaal niet geschikt voor alle woningen. Een dakopbouw van zink met een staande naad is een populaire manier om dit materiaal in woningen te verwerken.

Kenmerken zinken dakopbouw

  • Duurzaam;
  • Brandwerend en isolerend;
  • Industriële uitstraling;
  • Hoge kwaliteit.

Combinatie materialen

Een zinken dakopbouw is ideaal te combineren met kunststof. Het is bijvoorbeeld een optie om een kunststof dakopbouw met een zinken afwerking te plaatsen. Bij deze dakopbouw kunnen onder meer de boeidelen, dakgoten, kozijnen en wanden van zink worden gemaakt.

Prijs van zinken dakopbouw

De kosten van een dakopbouw van zink zijn lastig vast te stellen. Zink is over het algemeen wel duurder dan een dakopbouw van een ander materiaal. Voor een kostenplaatje van een zinken opbouw vraag je gratis offertes aan.

Vergunning nodig voor dakopbouw?

Als je een zinken dakopbouw laat plaatsen, heb je altijd een vergunning nodig. Deze vergunning vraag je aan bij de gemeente.

Vergelijk zinken dakopbouw kosten

Gratis dakopbouw-offertes aanvragen

Wil je een zinken dakopbouw laten plaatsen op je woning? Vul het aanvraagformulier in op DakopbouwKosten.nl en kom in contact met specialisten die bij ons zijn aangesloten. Deze specialisten voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.

Vergelijk specialisten

Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die in jouw regio actief zijn. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. We raden je aan om de verschillende bedrijven tijdens een vrijblijvende afspraak met elkaar te vergelijken.

Vind de beste deal

Vervolgens leg je de verschillende offertes naast elkaar. En je kiest de deal die het beste bij je past. Dat is slim vergelijken. Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan voor een zinken dakopbouw.