• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakopbouw bestaande aanbouw

Met een dakopbouw creëer je veel extra ruimte in je woning. Het kan voorkomen dat je al een aanbouw aan je woning hebt, maar nog meer ruimte kunt gebruiken. Dan is het mogelijk om een dakopbouw op de aanbouw te plaatsen.

Waarom een dakopbouw op uitbouw?

Veel uitbouwen hebben een plat dak. Om nog meer ruimte te creëren, is het mogelijk om een dakopbouw op de uitbouw te plaatsen. Deze dakopbouw kan de gehele lengte en breedte van de uitbouw beslaan, of een andere afmeting hebben. Voor meer informatie over een dakopbouw op een uitbouw met een schuin dak verwijzen we je graag door naar Nokverhoging.nl.

Heb ik een vergunning nodig?

Je hebt voor de uitbouw misschien een vergunning moeten aanvragen, maar je hebt je waarschijnlijk moeten verdiepen in de regelgeving omtrent aanbouwen. Wanneer je een opbouw wilt plaatsen, moet je ook rekening houden met richtlijnen. Om een nieuwe woonlaag te plaatsen, moet je meestal een nieuwe vergunning hebben. En in sommige gevallen is een extra woonlaag niet toegestaan. Het is dus belangrijk om je hier goed in te verdiepen.

Vergelijk prijzen dakopbouw op aanbouw

Kosten dakopbouw op aanbouw

Verschillende factoren zijn van invloed op de prijs, waardoor we niet zomaar een prijs kunnen vaststellen. We kunnen enkel een schatting van de kosten geven. Om de kosten van een dakopbouw op een bestaande aanbouw te berekenen, vraag je gratis en vrijblijvend offertes aan.

Vraag gratis dakopbouw-offertes aan

Wil je een dakopbouw op een bestaande uitbouw laten plaatsen? Vul dan het aanvraagformulier in en kom in contact met ervaren en deskundige specialisten. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die in jouw regio actief zijn. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op.

Vind de beste deal

Je vergelijkt zelf de offertes met elkaar op basis van prijs-kwaliteitverhouding. En je kiest met welk bedrijf je in zee gaat. Dat is slim vergelijken. Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan voor een dakopbouw op een aanbouw.