• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakopbouw met dakterras

Wanneer je een dakopbouw plaatst met een plat dak, creëer je ook een extra mogelijkheid: een dakterras realiseren op je woning. Je kunt het dakterras plaatsen op de nieuwe dakopbouw. Wanneer je slechts een deel van je huidige dak gebruikt voor de dakopbouw, is het ook mogelijk dat de rest van het huidige dak als terras dient.

Kleine dakopbouw met dakterras

Als je kiest voor een kleine dakopbouw, van bijvoorbeeld 2 bij 3 meter, dan houd je oppervlakte over op het bestaande dak. Het bestaande dak is meestal niet sterk genoeg om zomaar een terras op te maken, maar met een versteviging van de constructie lost dit probleem zich op.

Dakterras op de dakopbouw

Het is natuurlijk ook mogelijk om het dakterras op de nieuwe dakopbouw te plaatsen. Op deze manier creëer je een privéterras helemaal bovenop je woning.

Vergelijk prijzen dakopbouw dakterras

Kosten dakopbouw met dakterras

Er zijn meerdere factoren van invloed op de prijs van een dakopbouw met dakterras. De materiaalkeuze, afmetingen en mate van afwerking bepalen onder meer het kostenplaatje. Ook tussen een terras voor de dakopbouw en een terras op de dakopbouw zit een prijsverschil. Vraag gratis offertes aan voor meer informatie over de kosten van een dakopbouw met dakterras.

Vergelijk offertes van dakopbouw-experts

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden wanneer je een dakopbouw met dakterras wilt plaatsen? Vul het aanvraagformulier in en kom in contact met verschillende specialisten. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die in jouw regio actief zijn. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op.

Vind de beste deal

Je bepaalt vervolgens zelf welk bedrijf je de dakopbouw laat uitvoeren. Je vergelijkt de offertes met elkaar op basis van prijs-kwaliteitverhouding en kiest de deal die het beste bij je past. Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan voor een dakopbouw met dakterras.