• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakopbouw op bungalow

Bij een dakopbouw op een bungalow creëer je een nieuwe verdieping op je gelijkvloerse woning. Hierdoor verdubbel je bijna het woon- en leefgedeelte van je huis. Bungalows staan in veel gevallen op parken, maar ook dan is het vaak mogelijk om de woning te vergroten.

Waarom een dakopbouw op een bungalow?

Een bungalow is een gelijkvloerse woning. Door een extra verdieping te plaatsen, creëer je veel ruimte. Waar je eerst alles op één verdieping had, heb je nu ineens twee etages. Dit zorgt voor veel extra mogelijkheden.

Vergunning nodig?

Een bungalow bevindt zich veelal op een vakantiepark, maar toch moet je rekening houden met verschillende richtlijnen. Het is bijvoorbeeld nodig om een vergunning aan te vragen bij de gemeente. We hebben alle informatie met betrekking tot vergunningen voor je op een rijtje gezet.

Dakopbouw op bungalow prijzen vergelijken

Kosten dakopbouw op bungalow

De kosten van een dakopbouw op een bungalow kunnen variëren. De dakopbouw prijs is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder het materiaal en de afmeting van de opbouw. Om je toch een idee te geven, hebben we een schatting van de kosten op papier gezet. Voor specifieke informatie raden we je aan om gratis offertes aan te vragen.

Vergelijk dakopbouw-experts in de regio

Wil je een dakopbouw op een bungalow laten plaatsen? Vul dan het aanvraagformulier in en kom in contact met verschillende specialisten. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je namelijk aan maximaal vijf geschikte specialisten die in jouw regio actief zijn.

Vind de beste deal

De specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. Je legt daarna zelf de offertes naast elkaar en kiest voor de deal die het beste bij je past. Dat is slim vergelijken. Vraag direct gratis en vrijblijven offertes aan voor een dakopbouw op een bungalow.