• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakopbouw op garage

Ben je op zoek naar meer woon- of opbergruimte? Of wil je een kantoor of hobby-plek creëren? Plaats dan een extra verdieping op de garage en verdubbel in één klap de ruimte. Het plaatsen van een dakopbouw op een garage brengt vele voordelen met zich mee, maar houd wel rekening met de voorschriften en richtlijnen voordat je de opbouw realiseert.

Verdieping op garage bouwen

Een opbouw op een garage is een ideale optie wanneer je wel meer ruimte nodig hebt, maar de woning niet kunt uitbreiden. De garage bevindt zich veelal naast de woning en is hierdoor geschikt voor een dakopbouw. Je beslist zelf welke invulling je geeft aan de beschikbare ruimte: een werkplek, een studiekamer, een opbergruimte of logeerkamer. Alles is mogelijk.

Wat kost een dakopbouw op de garage?

De kosten van een dakopbouw op een garage kunnen variëren. De materiaalkeuze, de afmetingen en de afwerking zijn van invloed op de prijs. Een verdieping op een garage kan op verschillende manieren gerealiseerd worden en hierdoor is niet zomaar een prijs te noemen. Vraag voor meer informatie over de kosten gratis offertes aan.

Vergelijk dakopbouw op garage kosten

Dakopbouw op garage: vergunning nodig?

Bij de plaatsing van een dakopbouw op een garage heb je altijd een vergunning nodig. We hebben alle informatie met betrekking tot richtlijnen en vergunningen voor je op een rijtje gezet.

Vergelijk offertes voor dakopbouw op garage

Hoeveel kost een dakopbouw op een garage? Wat zijn alle mogelijkheden met betrekking tot een extra verdieping op de garage? Vul het aanvraagformulier in en kom in contact met verschillende dakopbouw-specialisten.

Vind de beste deal

Op basis van jouw aanvraag word je namelijk gekoppeld aan maximaal vijf specialisten die in jouw regio actief zijn. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. Vergelijk vervolgens de offertes en kies de deal die het beste bij je past. Vraag direct gratis en vrijblijvend offertes aan voor een dakopbouw op een garage.