• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Prefab dakopbouw

Een prefab dakopbouw zorgt ervoor dat er snel en eenvoudig extra ruimte wordt gecreëerd op een woning. Prefab staat voor prefabricaat (voorgeproduceerd). Het voordeel van een prefab dakopbouw is dat het bouwwerk vaak binnen één dag geplaatst kan worden, aangezien de opbouw in zijn geheel wordt geleverd.

Wat is een prefab dakopbouw?

Alle losse onderdelen van een prefab dakopbouw worden in een werkplaats aan elkaar gemonteerd, zodat de opbouw vrijwel in zijn geheel op het dak kan worden gemonteerd. Het voordeel van een prefab dakopbouw is dat het weinig tijd in beslag neemt en je dus weinig overlast hebt in huis. Je kunt echter geen compleet maatwerk laten verrichten, omdat veel prefab dakopbouwen standaard worden gemaakt. Je kunt een kant-en-klare dakopbouw plaatsen op een woning, maar een prefab dakopbouw op een garage behoort ook tot de mogelijkheden.

Wat kost een prefab dakopbouw?

De prijs van een prefab dakopbouw is van verschillende factoren afhankelijk. De materiaalkeuze en afmetingen zijn bijvoorbeeld van invloed op de kosten. De prefab dakopbouw prijs is onder meer afhankelijk van de dakconstructie: ga je voor een opbouw met een plat dak of voor een dakopbouw met een schuin dak? Ook de afwerking van de dakopbouw is mede bepalend voor het prijskaartje. Voor de kosten van een prefab dakopbouw vraag je gratis offertes aan.

Vergelijk prefab dakopbouw prijzen

Prefab dakopbouw-offertes aanvragen

Wil je een prefab dakopbouw op een woning of garage plaatsen? Een prefab dakopbouw op een plat dak laat je plaatsen door één van de specialisten die bij ons zijn aangesloten. Deze specialisten zijn ervaren en deskundig, en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.

Vergelijk de specialisten

Vul het aanvraagformulier om in contact te komen met specialisten. Je wordt aan maximaal vijf geschikte specialisten gekoppeld die in jouw regio actief zijn. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op.

Vind de beste deal

Je vergelijkt de specialisten en hun offertes met elkaar. Op basis van de prijs-kwaliteitverhouding kies je de deal die het beste bij je past. Dat is slim vergelijken. Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan voor een prefab dakopbouw.