• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Dakopbouw kosten

Het plaatsen van een dakopbouw kan een flinke investering zijn. De kosten van een dakopbouw zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de materiaalkeuze en afmetingen. Daarnaast wordt de dakopbouw prijs bepaald door de wensen die je zelf hebt. De prijs van een plat dak verschilt bijvoorbeeld met de kosten van een puntdak. En ook de mate waarin een dakopbouw wordt afgewerkt, speelt een rol bij het berekenen van de kosten van de dakopbouw.

Wat kost een dakopbouw per m2?

dakopbouw kostenOm je toch een beeld te geven van de kosten van een dakopbouw, hebben we hieronder een indicatieve prijslijst opgesteld. In deze prijslijst vind je de gemiddelde prijs per m2 van een dakopbouw. Deze kosten kunnen oplopen, afhankelijk van de materiaalkeuze en extra opties. Voor de exacte kosten raden we je aan om gratis en vrijblijvend dakopbouw-offertes aan te vragen.

Oppervlakte Casco* Standaard* Luxe*
20 - 30 m2 v.a. € 1100 per m2 v.a. € 1300 per m2 v.a. € 1500 per m2
30 - 50 m2 v.a. € 1000 per m2 v.a. € 1200 per m2 v.a. € 1400 per m2 Gratis offertes
50 - 75 m2 v.a. € 900 per m2 v.a. € 1100 per m2 v.a. € 1300 per m2 Gratis offertes
75 - 100 m2 v.a. € 800 per m2 v.a. € 1000 per m2 v.a. € 1200 per m2 Gratis offertes
100+ m2 v.a. € 700 per m2 v.a. € 900 per m2 v.a. € 1100 per m2

*Prijsindicaties zijn inclusief plaatsing, btw en arbeidskosten.

Casco: de dakopbouw wordt aan de buitenkant volledig afgewerkt, maar de binnenzijde dien je zelf af te werken. Lees hier meer over een casco dakopbouw.

Standaard: het bouwbedrijf zorgt voor een volledige afwerking aan de buitenkant en een groot gedeelte van de binnenkant van de dakopbouw.

Luxe: zowel de buiten als binnenkant wordt volledig afgewerkt. Je kunt de kamer direct in gebruik nemen.

Dakopbouw prijzen vergelijken

Vraag gratis dakopbouw-offertes aan

Het plaatsen van een dakopbouw is een flinke verbouwing. Kies daarom voor een ervaren en deskundige specialist. Via DakopbouwKosten.nl kom je in contact met betrouwbare experts die bij ons zijn aangesloten. Deze experts zijn geselecteerd op basis van strenge kwaliteitseisen. Vul direct het aanvraagformulier in om in contact te komen met de specialisten.

Maak vrijblijvende afspraak

Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die in jouw regio actief zijn. De specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. We raden je aan om een vrijblijvende afspraak te maken met de specialisten. Zo leer je de bedrijven kennen en kun je alle mogelijkheden bespreken.

Vind de beste deal

Je hoeft daarna alleen nog de verschillende offertes met elkaar te vergelijken. En je kiest zelf welke deal het beste bij je past. Dat is slim vergelijken. Vraag direct gratis en vrijblijvend dakopbouw-offertes aan.