• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakopbouw op oude woning

Een oude woning heeft veel uitstraling en karakter, maar is soms qua indeling gedateerd. Een dakopbouw kan helpen om meer ruimte te creëren, want er ontstaat dan een hele nieuwe etage. Vooral bij oude woningen die relatief klein zijn, kan een dakopbouw een wereld van verschil maken.

Mogelijkheden dakopbouw

Een oude woning vergt in veel gevallen redelijk wat onderhoud. Je kunt ervoor kiezen om tegelijkertijd met het plaatsen van een dakopbouw, enkele elementen van je woning te vervangen. Denk hierbij aan de kozijnen, dakgoten of aan de trappen. Je kunt de dakopbouw geheel in stijl met de huidige woning realiseren, zowel qua materiaal als qua stijl. Of kies juist voor een contrasterend effect.

Regelgeving bij dakopbouw

Wanneer je een dakopbouw wilt laten plaatsen, moet je rekening houden met bepaalde richtlijnen. Je hebt niet alleen altijd een vergunning nodig, maar er zijn ook nog andere regels van toepassing.

Vergelijk prijzen dakopbouw oude woning

Vrijblijvend offertes aanvragen

Ben je in het bezit van een oude woning en wil je meer ruimte creëren? Ga dan voor een dakopbouw op je oude huis. Vul het aanvraagformulier in en kom in contact met verschillende dakopbouw-specialisten. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die bij jou in de regio actief zijn.

Vind de beste deal

Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. Je ontvangt prijsopgaven en legt deze vervolgens zelf naast elkaar. Zo kun je ze goed met elkaar vergelijken en de deal kiezen die het beste bij je past. Dat is slim vergelijken. Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan voor een dakopbouw op een oude woning.