• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakopbouw twee-onder-een-kap

Een twee-onder-een-kapwoning heeft over het algemeen meer woonruimte dan een rijtjeshuis. Toch kan het gebeuren dat je nog extra ruimte wilt creëren, maar geen stuk tuin in wilt leveren. Met een dakopbouw realiseer je dan toch de extra ruimte, zonder een deel van je tuin af te hoeven staan.

Mogelijkheden dakopbouw twee-onder-een-kap

Je kunt op verschillende manieren een dakopbouw realiseren. Het is mogelijk om een opbouw te plaatsen op het platte dak van je twee-onder-een-kapwoning. Maar heb je al een aanbouw aan je woning? Dan kun je er ook voor kiezen om daar een extra verdieping op te plaatsen. Denk hier bijvoorbeeld aan een etage op je garage of berging.

Vergelijk prijzen dakopbouw op 2-onder-1-kap

Vergunning aanvragen

Wanneer je een extra verdieping op je woning laat plaatsen, heb je altijd een vergunning nodig. Dit is ook het geval wanneer je de opbouw op een bestaande aanbouw wilt plaatsen. De vergunning voor de uitbouw geldt niet voor een nieuwe verdieping. Naast deze vergunning moet je ook rekening houden met andere regelgeving.

Samen met de buren

Eén van de dingen waar je rekening mee moet houden, is met de mening van de buren. Het is belangrijk dat je met de dakopbouw niet de privacy van je buren schendt. Ga dus altijd in gesprek met je buren over het idee om een dakopbouw te plaatsen. Misschien hebben zij ook het idee om meer ruimte te creëren. Door samen de dakopbouw te plaatsen, voorkom je problemen met de buren en bespaar je ook nog eens op de kosten.

Vergelijk gratis offertes voor dakopbouw

Wil je een dakopbouw op een twee-onder-een-kapwoning laten plaatsen? Een dakopbouw is een flinke investering. Neem dus een ervaren en vakkundige specialist in de arm. De specialisten die bij ons zijn aangesloten, beschikken over de benodigde kennis en ervaring. Vul het aanvraagformulier in en kom in contact met verschillende specialisten.

Vind de beste deal

Op basis van jouw aanvraag word je gekoppeld aan maximaal vijf geschikte specialisten die in jouw regio actief zijn. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. Jij bepaalt vervolgens met welke specialist je in zee gaat. Je legt de offertes naast elkaar en kiest de deal die het beste bij je past. Dat is slim vergelijken. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor een dakopbouw op een twee-onder-een-kapwoning.