• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakopbouw vrijstaande woning

Een vrijstaande woning beschikt over veel ruimte in en rondom het huis. Maar het kan gebeuren dat je de woning nog verder wilt vergroten. Je hebt dan de mogelijkheid om een aanbouw te plaatsen en een stuk van de (vaak grote) tuin in te leveren. Maar het is ook mogelijk om een dakopbouw op de woning te plaatsen en zo een extra verdieping te realiseren.

Mogelijkheden dakopbouw vrijstaande woning

Het soort dak is bepalend voor het type opbouw op de woning. Wanneer de vrijstaande woning een schuin dak heeft, kan er een nokverhoging worden geplaatst. Heeft de woning een plat dak? Dan kan er een dakopbouw worden geplaatst. Deze dakopbouw kan ook op de garage of berging worden geplaatst. Of je realiseert een extra verdieping op een bestaande aanbouw.

Maatwerk dakopbouw

Een vrijstaande woning heeft over het algemeen meer ruimte dan een tussenwoning. Je hoeft ook in veel gevallen minder rekening te houden met buren, waardoor je meer opties hebt om een dakopbouw te plaatsen. Waar de opbouw bij een tussenwoning veelal een standaard optie is, kun je bij een vrijstaande woning ook een maatwerk dakopbouw plaatsen.

Vergelijk prijzen dakopbouw vrijstaande woning

Vergunning aanvragen

Het plaatsen van een dakopbouw is niet zonder regels. Je moet in alle gevallen een vergunning aanvragen voordat je een opbouw mag realiseren. Bij een vrijstaande woning heb je meer ruimte rondom het huis, waardoor de privacy van de buren minder aan de orde is dan bij een rijtjeshuis. Maar ook bij een vrijstaande woning moet je je aan bepaalde richtlijnen houden.

Vrijblijvend dakopbouw-offertes aanvragen

Wil je een dakopbouw op je vrijstaande woning plaatsen? Vul dan het aanvraagformulier in en kom in contact met verschillende dakopbouw-specialisten.

Vergelijk specialisten

Op basis van jouw aanvraag word je gekoppeld aan maximaal vijf geschikte specialisten die in jouw regio actief zijn. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op.

Vind de beste deal

Je legt vervolgens de offertes naast elkaar en bepaalt zelf met wie je in zee gaat. Dit doe je op basis van de prijs-kwaliteitverhouding. Je kiest de deal die het beste bij je past. Dat is slim vergelijken. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor een dakopbouw op je vrijstaande woning.