• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel

Een dakopbouw zorgt voor een hele nieuwe verdieping op je woning. Het is ook mogelijk om een dakkapel te laten plaatsen. Met een dakkapel creëer je minder ruimte, maar vergroot je zeker wel de woonoppervlakte. Daarnaast krijg je meer lichtinval op zolder en stijgt de waarde van je woning.

Verschillende soorten dakkapellen

Er zijn diverse soorten dakkapellen te plaatsen. Op Dakkapellen.com vind je alle informatie met betrekking tot de verschillende soorten, afmetingen en materialen. Want ook een dakkapel kan van verschillende materialen worden gemaakt, zoals hout, kunststof of zink.

Traditioneel of prefab

Een dakkapel kan op de woning in elkaar worden gezet, maar ook prefab worden geleverd. Bij een prefab dakkapel wordt de dakkapel in de fabriek of werkplaats geproduceerd en in één geheel op de woning geplaatst. Je hebt zowel bij een dakopbouw als bij een dakkapel de keuze uit deze twee manieren van plaatsing.

Dakkapel in dakopbouw

Een andere mogelijkheid is het plaatsen van een dakkapel in een dakopbouw. Er wordt dan een dakopbouw op je woning geplaatst. In deze dakopbouw wordt vervolgens nog een dakkapel gerealiseerd.

Ontvang prijsopgave dakkapel

Vergunning aanvragen

Of je een vergunning moet aanvragen voor de plaatsing van een dakkapel, is afhankelijk van enkele factoren. We hebben alle informatie met betrekking tot vergunningen voor je op een rijtje gezet.

Vraag gratis offertes aan

Wil je een dakopbouw of een dakkapel laten plaatsen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan via DakopbouwKosten.nl. Jouw aanvraag wordt gekoppeld aan maximaal vijf geschikte specialisten, die telefonisch of per mail contact met je opnemen. Je vergelijkt zelf de offertes met elkaar en kiest voor de deal die het beste bij je past. Dat is slim vergelijken.