• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Eenzijdige nokverhoging

Een eenzijdige nokverhoging verhoogt het dak van je woning aan één kant. Deze nokverhoging wordt ook wel de halve of enkele nokverhoging genoemd. Je creëert met een nokverhoging meer ruimte dan met het plaatsen van een dakkapel.

Waarom een enkelzijdige nokverhoging?

Een enkelzijdige nokverhoging brengt enkele voordelen met zich mee. Je krijgt bijvoorbeeld de mogelijkheid om te staan op zolders waar dat eerst niet mogelijk was. Met een dakopbouw creëer je ook echt een hoger plafond, in tegenstelling tot een dakkapel. De eenzijdige nokverhoging is beschikbaar in verschillende materialen en kan zowel casco als volledig afgewerkt worden geplaatst.

Verschil tussen nokverhoging en een dakopbouw

Een nokverhoging kan enkel geplaatst worden op een woning met een nok. Op een woning met een plat dak kan om deze reden geen nokverhoging worden geplaatst. Een opbouw op een plat dak noemen we daarom een dakopbouw. Op een schuin dak is het mogelijk om een eenzijdige of tweezijdige nokverhoging te plaatsen. Ga naar Nokverhoging.nl voor meer informatie over een nokverhoging op een schuin dak.

Ontvang prijsopgave enkelzijdige nokverhoging

Dakopbouw verlegde nok of dakopbouw verhoogde nok?

verlegde nokWanneer je een nokverhoging wilt plaatsen, heb je de keuze uit een verlegde of een verhoogde nok. Bij een verlegde nok wordt alleen de achterzijde van het dak verhoogd. Hierdoor wordt de nok als het ware verlegd (zie foto). Bij een verhoogde nok wordt de nok als het ware op de oorspronkelijke plek omhoog geplaatst.

Kosten dakopbouw enkelzijdige nok

De kosten van een enkelzijdige nokverhoging worden bepaald door meerdere factoren, zoals de materiaalkeuze, de afmetingen en de extra mogelijkheden. We hebben een indicatieve prijslijst voor je op een rijtje gezet. Voor een gedetailleerder kostenplaatje vraag je gratis en vrijblijvend offertes aan.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Wil je een eenzijdige nokverhoging kopen? Vul dan het aanvraagformulier in om in contact te komen met verschillende specialisten. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je namelijk aan maximaal vijf geschikte specialisten die in jouw regio actief zijn. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op.

Maak vrijblijvende afspraak

Het is verstandig om een vrijblijvende afspraak te maken met de experts. Zo leer je de bedrijven kennen en kun je alle mogelijkheden bespreken.

Vind de beste deal

Je legt daarna de offertes naast elkaar en vergelijkt ze op basis van de prijs-kwaliteitverhouding. Je kiest zelf voor de deal die het beste bij je past. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor een eenzijdige nokverhoging.