• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Tweezijdige nokverhoging

Bij een tweezijdige nokverhoging wordt het dak aan beide zijden uitgebouwd. De gehele constructie van het dak wordt als het ware omhoog getild. Dit is vooral ideaal wanneer je een zolder hebt met een laag dak. Deze dubbele nokverhoging zorgt voor een verhoging van het dak en een grote vermeerdering van de ruimte op zolder.

Waarom een dubbele nokverhoging plaatsen?

Zoals we hierboven al aangegeven hebben, creëer je met een dubbele nokverhoging veel extra ruimte. Daarnaast zorgt de tweezijdige nokverhoging ook voor een waardevermeerdering van de woning. Ben je op zoek naar meer ruimte, maar is een dubbele nokverhoging te veel van het goede? Dan is een eenzijdige nokverhoging wellicht een optie.

Verschil dubbele nokverhoging en een dakopbouw

Een dubbele nokverhoging wordt ook wel eens een dakopbouw genoemd, omdat je de gehele constructie van het dak als het ware omhoog plaatst. Toch wordt met een dakopbouw een opbouw op een plat dak bedoeld. Platte daken kunnen geen nokverhoging krijgen, aangezien ze geen nok hebben. Vandaar dat we bij platte daken spreken over een dakopbouw en bij schuine daken over een enkelzijdige of dubbele nokverhoging.

Ontvang prijsopgave dubbele nokverhoging

Kosten tweezijdige nokverhoging

Er zijn verschillende factoren van invloed op de kosten van een dubbele nokverhoging. Zo zijn de afmetingen, materiaalkeuze en extra toevoegingen bepalend voor de prijs. We hebben een indicatieve prijslijst voor je op papier gezet. Voor meer informatie over de kosten vraag je gratis offertes aan.

Vraag gratis offertes aan

Een dubbele nokverhoging is een flinke investering. Het is daarom belangrijk dat je een ervaren specialist in de arm neemt. Bij DakopbouwKosten.nl zijn enkel specialisten aangesloten die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Vul het aanvraagformulier in om in contact te komen met verschillende experts.

Vind de beste deal

Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die in jouw regio actief zijn. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op met betrekking tot de offertes. Je legt zelf de offertes naast elkaar en vergelijkt ze op basis van de prijs-kwaliteitverhouding. En je kiest de deal die het beste bij je past. Dat is slim vergelijken. Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan voor een nokverhoging.